training

De beste basis om aan de slag te gaan in de Horeca is om goed voorbereid op de werkvloer te staan.

Onze aanpak


Hands on staat bij ons centraal.


Al onze trainingen worden op maat gemaakt, zodat dit het meest aansluit op de werkzaamheden binnen desbetreffend bedrijf. Op basis van deze werkzaamheden of te trainen onderwerpen werken wij met een casus. Dit bestaat per training uit de voorbereiding, het komen, het verblijf en het gaan van gasten, de afbouw en alles wat daar om heen aan bod moet komen, om het voor elk bedrijf te optimaliseren.

Speerpunten:

  • Hands on
  • Horeca is Doen!
  • Direct goed aanleren
  • De juiste houding leren
  • Denk in mogelijkheden
  • Aangepast op uw bedrijf

De trainingen

Basis


Serveermethodes, debarrasseer technieken en bierbehandeling staan centraal

Banqueting


Deze training staat in het teken van het zetten van zalen voor feesten, partijen en vergaderingen.

Terras


Wij trainen op de service die je verleent aan je gasten. Zij moeten in de watten gelegd worden.

A la carte


Medewerkers met deze training zijn in staat om zelfstandig te werken als bedieningsmedewerker.

catering


Catering op locatie brengt ‘probleem oplossend gericht’ denken met zich mee. Wij laten zien waar men aan moet denken

Op maat


Naar aanleiding van specifieke wensen maken wij graag een training op maat.


© HorecaTip 2019. All Rights Reserved. cookies disclaimer